Kira Kranck-Haaramäki
Terveydenhoitaja / Sairaanhoitaja

 

041-5330864
kira.kh@kolumbus.fi

Terveyskonsultaatiota
Terveyspalveluja
Hengitysohjausta ( valm. Hengitysohjaajaksi Ruotsista v 2012)
Kraniosakraaliterapiaa
( ihmisille ja eläimille)
Keskusteluapua
Hirudoterapia/iilimatohoito
Suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Valmistuin vuonna 1993 Terveydenhoitajaksi/sairaanhoitajaksi (Valviran ammattihenkilö rekisterissä). Ennaltaehkäisevä työ sekä sairaanhoito ovat aina minua kiinnostaneet – niin ihmiset kuin eläimet, niin nuoret kuin vanhat. Ja tälle tielle olen jäänyt. Perheeseeni kuuluu mies, kolme lasta ja monta lemmikkiä. He ovat ovat olleet ja ovat edelleen minun parhaita opettajiani- tässä elämänkoulussa. Se on aivan ihanaa.
Elämä on tuonut jatkuvasti uusia tilanteita eteeni, jolloin olen joutunut pohtimaan ja etsimään laajempaa näkemystä asioihin. Niinpä tämä tie laajenee ja uusia koulutuksia, kursseja ja opiskeluja (niin Suomessa kuin ulkomailla) on tullut mukaan kuvioihin. Kaikista niistä olen poiminut helmet, joita käytän työssäni.
Riippuen ihmisestä ja hänen elämäntilanteestaan- myös hoidot ovat erilaisia. Mitä kukin milloinkin tarvitsee. Sairaalassa ja avohoidossa hoidetaan se mikä siellä kuuluu hoitaa. Mutta tulee myös tilanteita, jolloin ihminen tarvitsee tai haluaa jotain muuta tukihoitoa ja ohjausta.
Pyrin parhaani mukaan auttamaan ihmistä saamaan avun hänen sen hetkiseen vaivaan. Ihminen on kokonaisvaltainen ja haluan mahdollisuuksien mukaan tarjota jokaiselle parasta hoitoa.
Hoidonajassa tarjoan terveyskonultaatiota / terveyspalveluita (mm. ravintoneuvontaa, terveelliset elämäntavat-ohjausta, apua uniongelmiin, verenpainemittausta, tikkien poistoa), hengitysohjausta, Kraniosakraaliterapiaa. Yleensä yhdistän monia vaihtoehtoja turvallisella ja asiakkaalle sopivalla tavalla. Keskustelemalla ja perusteellisella haastattelulla pääsemme jo hyvin pitkälle.

Lämmöllä, Kira