Jalkahoidot

physiotherapy-2133286_640-1  Varaa aika tästä

 

Erityisesti jalkapohjiemme iho on kovalla rasituksella läpi elämämme, siksi ne tarvitsevat hyvää huolenpitoa. Jalkojemme kuntoon vaikuttaa erityisesti elämäntapamme. Esimerkiksi urheilu ja sen tuoma jalkojen rasitus ja hankaus lisäävät herkästi kovettumien syntymistä. Sairaudet kuten diabetes ja ihosairaus psoriasis vaikuttavat jalkojen ihon hoidon ja seuraamisen tiheyteen.

Jalkahoitoon kannattaa tulla esimerkiksi silloin kun jalkapohjien iho on erittäin kuiva, kantapäät halkeilevat, jalkapohjiin syntyy kovettumaa tai känsiä, kynnet paksuuntuvat, et pysty itse leikkaamaan ja hoitamaan kynsiäsi, kynnet kasvavat sisäänpäin tai tuottavat kipua, jalat rasittuvat helposti tai haluat hemmottelua ja rentoutumista jaloille ja mielellesi.

 

Jalkahoito 75min

Sisältää
Jalkoja virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston veitsellä sekä tarvittaessa poralla, mahdollisten känsien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen (kynsien ohennus tarvittaessa), kynsinauhojen ja mahdollisten sisään kasvaneiden kynsien hoidon, hieronnan jalkapohjista pohkeisiin asti sekä tehokkaan hoitovoiteen.

Siis täydellinen jalkahoito!

Kynsien lakkaus halutessaan sis. uuden lakan mukaan 12€

Kynsien leikkaus ja siistiminen 30 min

 

Sisältää

Kynsien leikkaus ja siistiminen, tarvittaessa myös kynnen ohennus.

Kauneushoitola Lotta Åström sivut www.kauneushoitolalotta.fi